Introductie

Bomen hebben een belangrijke functie, ze zuiveren de lucht om ons heen. Bovendien zijn bomen sfeermakers in de groene buitenruimte. Twee goede redenen om het onderhoud van uw bomen serieus te nemen. Boomverzorging is onze specialiteit. Een team van gecertificeerde boomverzorgers neemt de uitvoering ter hand. De medewerkers zijn opgeleid en beschikken over actuele vakkennis m.b.t. het snoeien, planten en verplanten van bomen, klim- en vangtechnieken, en specialistische apparatuur en machines. ABL Boomverzorging is een bedrijf dat veel waarde hecht aan vakmanschap en kennis van zaken. Tot de klanten van ABL behoren Gemeentelijke- en Provinciale Overheden, Instellingen, Verenigingen, Stichtingen, Landgoederen, Recreatiebedrijven en Particulieren. ABL Boomverzorging is een goed gemechaniseerd bedrijf, dat veel werkzaamheden veilig en snel, en in eigen beheer uitvoert. Wij verzorgen het totale onderhoud van uw bomen. Van advies tot en met uitvoering en oplevering. Ook het verwijderen van de meest grote bomen, op de meest moeilijk bereikbare plaatsen is voor de boomspecialisten van ABL geen probleem.

Snoeien

Een boom behoeft van nature geen snoei. Reden om bomen te snoeien kunnen o.a. van esthetische aard zijn, met veiligheid of bijvoorbeeld met doorgankelijkheid te maken hebben. Bomen snoeien kan in principe het hele jaar door, maar de beste tijd om te snoeien is de zomer. Dit is de tijd waarin alle functies van de boom volop actief zijn en dus ook het afweermechanisme de snoeiwond het snelst kan herstellen. Uiteraard is het niet verboden een boom zelf te snoeien. Wat vaak niet gerealiseerd wordt is dat het wegsnoeien van takken niet klakkeloos kan gebeuren. Het is raadzaam de snoei door een professioneel boomverzorger te laten uitvoeren. Het juist snoeien vergt veel vakmanschap.

Naast vakmanschap kunnen klanten van ABL rekenen op flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Snoei acacia bij kasteel Doorwerth

Bekijk de beelden!

Dikste beuk van Nederland (in Doesburg) wordt verzaagd tot bankjes

Bekijk de beelden!

ABL Boomverzorging drone video

Bekijk de beelden!

ABL Boomverzorging drone video

Bekijk de beelden!

ABL in het Klokhuis

Bekijk de aflevering hier!

ABL bij De Rijdende Rechter

Bekijk de aflevering hier!

Vallei Auto Groep

Medewerkers van bedrijf ABL Boomverzorging zijn enthousiast over hun nieuwe vervoer. Afgelopen week ontving de heer Abbink van onze collega Paul Göbel, verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens van Vallei Auto Groep, de sleutels van 2 nieuwe Crafters. De aanschaf past precies binnen de duurzame bedrijfsvoering van ABL. Het bedrijf is al jaren een goede klant van Vallei Auto Groep. Wij wensen ABL boomverzorging veel veilige kilometers toe.